Política 02/07/2019

El PS vol saber el futur dels terrenys on havia d'anar The Cloud

Font destaca que els ciutadans han de conèixer quin serà l’ús d’aquest espai un cop confirmat “l’estrepitós fracàs d’un dels projectes estrella” de DA

Ara Andorra
2 min
La primera reunió de la nova executiva del PS, aquesta tarda. / PS

Andorra la VellaEl conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata Jordi Font vol que el Govern aclareixi quin serà el futur dels terrenys d’Andorra la Vella on s’havia de construir l’edifici The Cloud. Per això, ha presentat una pregunta que l’executiu haurà de respondre de forma oral en la sessió parlamentària de control prevista per al dijous 11 de juliol. El polític escaldenc defensa que els ciutadans, tant del país en general com de la capital en particular, tenen el dret a saber quin serà l’ús d’aquest espai un cop confirmat “l’estrepitós fracàs d’un dels projectes estrella” de Demòcrates per Andorra.

En l’escrit tramitat aquest dimarts a Sindicatura, el parlamentari socialdemòcrata recorda que “en el marc del fallit projecte de construcció de The Cloud es va enderrocar l’antic edifici d’Andorra Telecom a l’avinguda Meritxell d’Andorra la Vella” i que “només es va deixar en peu les instal·lacions tècniques”. A més, apunta que “en un primer moment, un cop confirmada la suspensió del projecte, es va ubicar a l’espai antigament ocupat per l’edifici d’Andorra Telecom una plaça pública” i que “ara s’estan realitzant diferents actuacions d’urbanització als entorns de la zona”.

Per això, formula diferents preguntes que vol que l'executiu respongui en la sessió de control. En primer lloc, si “és el projecte que s’està realitzant en aquests moments el definitiu per a aquesta zona d’Andorra la Vella” i, en aquest cas, “a què es destinarà aquest espai” així com altres detalls com “quines característiques” i “quin cost” tindrà. També vol saber “qui el sufragarà” i “qui es cuidarà del manteniment i de la regulació del mateix”. Per últim, també pregunta si “s’ha signat algun acord de cessió de l’espai amb el comú d’Andorra la Vella”.

stats