Política19/08/2018

El PS pregunta al Govern sobre l'estat del Servei d'Atenció Domiciliària

La competència del servei és de l'executiu des de juny de l'any passat

Ara Andorra

Andorra la VellaLa consellera General del Partit Socialdemòcrata (PS) Rosa Gili va entrar aquest divendres a tràmit una sèrie de preguntes per al Govern sobre l'estat actual del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD). Gili vol tenir a la mà la informació donat que és un servei "molt important" i que atén a "gent gran o amb problemes puntuals".

La consellera del PS demana en l'escrit conèixer la xifra de persones ateses desglossada per parròquies i per hores d'atenció requerides, quins requisits han de complir els usuaris per poder rebre l'atenció i si totes les persones que ho sol·liciten que reben l'ajut o hi ha llistes d'espera. Gili també vol conèixer el criteri a partir del qual "es decideix la dedicació horària que s'ofereix a cada usuari" i "de quants treballadors disposa Govern per a oferir el servei del SAD."

Cargando
No hay anuncios

El SAD és competència del Govern des de fa un any, després que es transferís la competència des dels comuns i el SAAS, i té l'objectiu de donar suport i millorar la qualitat de vida de les persones ateses i dels seus familiars. Segons va informar l'executiu al febrer, el servei atén a més de 200 persones, tot i que calcula que 10.700 persones grans formen part de la població potencialment beneficiària del SAD, dintre dels quals més de 5.000 tenen més de 75 anys.