Política 26/06/2019

El PS s'interessa pel projecte d’un carril reversible a la CG3

Font vol saber si l’adjudicatària “tindrà llibertat d’actuació” o bé hi ha un treball ja molt concernit

Ara Andorra
1 min
Els cònsols majors de la Massana i Ordino, David Baró i Josep Àngel Mortés, amb el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, en la presentació del carril. / TWITTER MOBILITAT

Andorra la VellaEl conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata (GPS), Jordi Font, vol tenir més informació del projecte anunciat pel Govern la setmana passada per implementar un carril reversible a la carretera general 3 entre Anyós i el túnel del Pont Pla. Per això, ha presentat una demanda d’informació amb la qual vol obtenir més detalls de l’estudi que, segons es va dir durant la sessió de control a l’executiu celebrada la setmana passada, s’ha encarregat per comprovar la viabilitat d’aquest canvi a la via que enllaça les parròquies centrals amb la Massana i Ordino.

En concret, en l’escrit tramitat aquest dimecres a Sindicatura, el conseller general del PS demana poder tenir accés a “tota la documentació referent a la contractació d’una empresa d’enginyeria, anunciada pel ministre Jordi Torres Falcó en la sessió de control del 20 de juny del 2019, per realitzar un estudi per habilitar un carril reversible a la carretera general 3 entre la rotonda d’Anyós i l’accés nord del túnel del Pont Pla”.

El parlamentari socialdemòcrata ha posat en relleu que, segons es desprèn de les paraules del titular d’Ordenament Territorial, “es fa un encàrrec a una empresa externa”. Per això, indica que “volem saber què se’ls ha encomanat exactament”, tot apuntat que interessa conèixer si, a l’hora de fer aquesta tasca, l’adjudicatària “tindrà llibertat d’actuació” o bé hi ha un treball ja molt concernit.

stats