Política 25/05/2022

El PS sol·licita el pla estratègic per al foment dels esports electrònics

També han demanat per la ubicació del multifuncional

ARA Andorra
1 min
La consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela.

Andorra la VellaLa consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela, ha entrat una demanda d'informació sobre el pla estratègic que està elaborant el Govern, juntament amb les empreses Actua i Auren, per al foment dels esports electrònics.

Vela ha sol·licitat tota la documentació relativa al treball que s'està duent a terme, així com la de caràcter contractual de dites empreses amb l'executiu, les accions concretes que es preveuen en l'àmbit educatiu, tota la informació relativa a la introducció dels esports electrònics al sistema educatiu andorrà i la documentació que l'Agència Andorrana d'Antidopatge ha realitzat per fer les modificacions i reglamentacions necessàries a les regles antidopatge per a la seva aplicació en competicions i als esdeveniments d'esports electrònics.

Padreny pregunta pel multifuncional

D'altra banda, el conseller general Roger Padreny ha entrat una pregunta oral urgent que el Govern haurà de respondre durant la sessió al Consell General d'aquest dijous 26 de maig. Padreny ha demanat a l'executiu on vol ubicar el recinte multifuncional, vist que no ha fet cap anunci oficial sobre l'emplaçament definitiu de la instal·lació.

stats