Política 02/10/2014

El PS no valora una convocatòria de vaga "feta a altes hores de la matinada"

"No és que no ens preocupi, ni molt menys, però no ens pertoca valorar les accions que vulguin emprendre els sindicats", ha dit López, que no ha volgut posicionar-se sobre la polèmica

Ana
1 min

Andorra la VellaEl primer secretari del PS, Pere López, ha fet esment a la convocatòria de vaga anunciada aquest dimecres a la nit per part de la Plataforma Sindical. López ha assegurat que "no és que no ens preocupi, ni molt menys, però no ens pertoca valorar les accions que vulguin emprendre els sindicats".

El primer secretari ha considerat que "estem parlant d'anuncis que no sé quin grau de concreció tenen", i que arribat el cas, "podem analitzar que suposarà". En aquest sentit, ha reblat que el partit no es posicionarà "sobre una declaració feta a altes hores de la matinada", que creu que respon més a la tensió actual entre els sindicats i el Govern per mirar d'aturar la llei.

López ha recordat les esmenes presentades contra el text per part del grup parlamentari socialdemòcrata i ha destacat que cal esperar a veure com evoluciona el treball en comissió. Sobre la possibilitat, demanada també des de la Plataforma Sindical, d'unir els consellers generals socialdemòcrates amb els del grup mixt per presentar un recurs d'inconstitucionalitat contra la llei, ha assegurat que "ho estem analitzant".

stats