Política 19/11/2019

El PS vol que l'Andorra continui jugant a Encamp

La candidatura socialdemòcrata emplaça la resta de llistes per defensar que el club entreni i jugui sempre a Prada de Moles

Ara Andorra
1 min
El camp de futbol de Prada de Moles. / ANA

Andorra la VellaEl primer equip de l'FC Andorra va haver d'entrenar la setmana passada a l'Estadi Nacional, coincidint amb la nevada generalitzada que va patir el país. Aquest és el motiu que argumenta la candidatura del PS i Independents a les eleccions comunals del 15D per emplaçar la resta de candidats a fer front comú, ja que "l'esport i la cultura són elements cohesionadors i impulsors del turisme i el comerç de la parròquia".

El mateix candidat socialdemòcrates ha posat en valor a la tasca de l'Andorra com a eina dinamitzadora de la parròquia perquè "per una banda, atrau espectadors al camp, i per l'altra, obliga a mantenir les instal·lacions de Prada de Moles a punt perquè tots els clubs esportius i gent que practica d'altres esports es puguin beneficiar". El candidat David Rios ha afirmat que "governi qui governi, hauria de dedicar tots els esforços possibles a mantenir les instal·lacions en condicions perquè tots els usuaris puguin gaudir-ne".

stats