Política 03/05/2022

El PS vol saber l'impacte ambiental de la línia d’alta tensió de FEDA entre Encamp i Grau Roig

Vela demana conèixer els documents de Patrimoni Cultural relacionats amb l'obra per la seva proximitat al Roc de les ruixes

ARA Andorra
1 min
La consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela.

Andorra la VellaLa consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat avui una demanda d'informació sobre la línia d'alta tensió que FEDA està construint entre Encamp i Grau Roig. "Volem saber exactament com s'ha plantejat aquest treball, com s'està realitzant, i tots els mecanismes de precaució que en l'àmbit de control cultural s'han tingut en compte per evitar que es malmeti la zona", indica.

Vela ha sol·licitat l'informe d'impacte ambiental d'aquest projecte així com els documents de Patrimoni Cultural amb relació a aquesta intervenció que, afirmen, ja es troba molt pròxima al jaciment del Roc de les Bruixes, i demana quines poden ser les seves afectacions.

Sobre l'informe d'impacte ambiental, els socialdemòcrates entenen que FEDA té controlada la repercussió de l'obra sobre l'entorn i compta amb les actuacions per poder refer allò que s'està malmetent. "Tenir clar totes les accions que la companyia parapública té programades per minimitzar l'impacte que té una construcció d'aquestes característiques i refer el paisatge", exposa.

stats