Política 12/12/2019

El PS+I repartirà passamans pels comerços encampadans

En Comú per Encamp crearà un pla de formació i ascens de la carrera professional dels treballadors comunals

Ara Andorra
2 min
Membres de PS+Independents visiten els comerços del poble d'Encamp. / ANA

EncampEls membres de la candidatura de PS+Independents d'Encamp repartiran entre dijous i divendres 300 passamans als comerciants del poble d'Encamp i del Pas de la Casa per fer conèixer les seves propostes al tomb de la dinamització comercial a la parròquia. La més destacada és l'organització de jornades, amb activitats i animacions, per potenciar l'arribada de turistes i "que puguin gaudir dels restaurants, botigues i hotels de la parròquia", ha explicat el cap de llista, David Rios.

El partit ha sentit la necessitat d'impulsar una proposta d'aquest tipus perquè "durant anys Andorra Turisme ha fet moltes campanyes de turisme a l'eix comercial de les parròquies centrals", deixant Encamp i el Pas de la Casa "de la mà de Déu". Des de PS+Independents creuen que les mesures ajudaran a reactivar econòmicament la zona.

Els membres de la candidatura d'En Comú per Encamp, aquest matí. / EN COMÚ PER ENCAMP

Ajudes als treballadors del comú

L'aspirant a cònsol menor de la candidatura d'En Cmú per Encamp, Joan Miquel Rascagneres, ha explicat aquest dijous que per tirar endavant "un programa tan ambiciós i realista, es requereix la complicitat i l'ajuda de tots els treballadors del comú d'Encamp". Des de la candidatura es destaca que "sense els empleats públics no es podrà tirar endavant cap projecte, i tenim clar que no es poden demanar esforços sense aportar contrapartides". Rascagneres ha apuntat que "aquestes contrapartides estan molt clares i incloses en el nostre programa". En concret, es tracta "d'un pla de formació per anar cap a una administració electrònica que faciliti la feina dels treballadors públics i dels ciutadans".

Aquesta transformació "demana un esforç", ha indicat el candidat, "i som conscients que la formació ha de derivar en una carrera professional, perquè és evident que no es pot formar els treballadors i que continuïn fent les mateixes feines amb el mateix grau i el mateix sou durant molts anys". Hi haurà, per tant, un pla de carrera professional i, a més, "estem molt conscienciats que cal compaginar la vida professional i familiar, perquè els treballadors públics no s'han de dedicar només a la feina, sinó també a la família".

El candidat a cònsol menor ha comentat que "estem especialment atents perquè el personal públic pugui conciliar la vida familiar i laboral, i dedicarem molts esforços, i també farem el màxim perquè la relació entre els membres del comú i els empleats comunals sigui el màxim de fluida possible", ha finalitzat.

stats