Política 09/03/2018

Els residents russos podran votar al consolat per primera vegada

La votació per a les eleccions presidencials es podrà fer el mateix dia 18 entre les vuit del matí i les vuit del vespre

ARA Andorra
1 min
La festa de Carnaval de la Casa Rússia

Andorra la VellaEl pròxim dia 18 de març se celebren eleccions presidencials a Rússia i, per primera vegada a Andorra, els ciutadans russos residents al país i també aquells turistes d'aquesta nacionalitat que estiguin al Principat en aquella data podran exercir el seu dret a vot presencialment.

La votació es podrà fer el mateix diumenge 18 de març entre les vuit del matí i les vuit del vespre a l’oficina del cònsol honorari, situada a l'avinguda d'Enclar de Santa Coloma. La mesa estarà integrada per la segona secretària de l’ambaixada de Rússia a Espanya, Nadezda Dementieva; per la tercera secretària, Olga Efimova, i pel responsable de premsa i agregat a l’ambaixada Fedor Medvedkiy, a més de comptar també amb l'ajuda de l’associació Casa Rússia d’Andorra.

Des del consolat honorari es valora de manera molt satisfactòria el fet que els russos residents al país puguin exercir durant aquell dia el seu dret a vot de manera presencial.

stats