Política 22/03/2019

Roig aposta per diversificar l'economia i obrir-se al comerç electrònic

Els candidats de Progressistes-SDP escolten les preocupacions de l’Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres

Ara Andorra
2 min
La trobada entre candidats i comerciants. / SDP

Andorra la VellaEl cap de llista nacional de Progressistes-SDP, Josep Roig, i el candidat a la llista territorial d’Andorra la Vella, Àngel Dalmau, han mantingut aquest divendres una reunió amb una nodrida representació de l’Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres per compartir la seva visió sobre el present i el futur del petit i mitjà comerç a Andorra. Josep Roig ha aprofitat per aprofundir en algunes qüestions cabdals per aconseguir revertir la situació, com ara la diversificació de l’economia i la necessitat d’obrir-se al comerç electrònic per incrementar el volum de vendes.

Els candidats han fet referència a les declaracions de Miquel Armengol, president de la Cambra de Comerç, en què deia que el comerç experimenta avui una caiguda dels nivells d’activitat que l’aboca a assolir els pitjors resultats en termes de negoci dels darrers tres anys. Els assistents a la reunió han corroborat aquesta dada i han explicat que, tot i notar-se un increment generalitzat de gent al carrer, aquest increment no es reflectia a les vendes.

Així mateix, també ha aprofitat per compartir amb els assistents l’impacte d’iniciatives impulsades per Andorra Turisme com el Cirque du Soleil. En aquest punt, Josep Roig ha comentat la necessitat de canviar el model, argumentant que el model actual s’ha limitat a una simple contractació d’espectacles per incrementar el volum de visitants, sense que això hagués tingut l’impacte positiu esperat en un increment del volum de vendes. Josep Roig ha valorat com a positiu que es vinculés el nom d’Andorra al de projectes com el del Cirque du Soleil, però ha explicat que el veritable canvi de model ha de consistir en afavorir que aquests projectes puguin obrir i establir les seves dependències administratives, professionals i formatives per al continent europeu al país amb permanència.

stats