Política 26/10/2019

Rossend Duró i Josep Pintat Jr. acompanyaran Josep Majoral a la llista d’UL

La formació descarta Joan Albert Farré al capdavant de la candidatura

Ara Andorra
1 min
Rossend Duró i Joan Albert Farré / J.D.

Unió Laurediana ja te decidits els tres primers llocs de la candidatura que concorrerà a les properes eleccions comunals, el 15 de desembre. Al ja conegut cap de llista, Josep Majoral, l’acompanyaran de número dos i actual conseller de l’oposició, Rossend Duró, i de número tres com a candidat a conseller major hi haurà Josep Pintat Baltà, fill gran de Josep Pintat.

L’elecció d’un fill del líder de Terceravia per ocupar la tercera posició de la candidatura sembla que no hauria agradat gaire a diversos sectors d’UL, que veurien amb bons ulls donar pas a persones sense vincles familiars amb el president del grup parlamentari de Terceravia, que sigui dit de pas el dilluns veurà com un dels homes que havia de defensar els interessos del país però també de la parròquia laurediana en seu parlamentària dimiteix per canviar la cadira de conseller general per una de cònsol si aconsegueix la victòria.

Mentre, qui ha quedat descavalcat de la cursa és Joan Albert Farré, que tot i posar-se a disposició del partit per tornar a encapçalar la llista haurà, almenys hores d’ara, de mirar-s’ho des de la barrera. O no, perquè hi ha qui diu que encara no hauria descartat participar d’alguna altra manera en les properes eleccions.

stats