Política 24/04/2024

Sánchez es pren uns dies per decidir si deixa el Govern espanyol pels atacs a la seva dona

El president espanyol s'ha dirigit a la ciutadanía a través d'un comunicat a les xarxes socials

ARA Andorra
1 min
Pedro Sánchez, dimecres al Congrés .

Andorra la VellaEl president d’Espanya, Pedro Sánchez, ha emès una carta a la ciutadania explicant que un jutjat de Madrid ha obert un cas que involucra a la seva dona, fet que titlla d’atacs i persecució política. Sánchez ha anunciat que anul·la la seva agenda i que farà pública la seva decisió el pròxim 29 d’abril.

El president ha afirmat a la seva carta que: “Arribats a aquest punt, la pregunta que legítimament penso val la pena tot això? Sincerament, no ho sé. Aquest atac no té precedents i tan greu i tan brusc que necessito parar i reflexionar amb la meva dona“, va explicar Sánchez.

Tot un terratrèmol en l’actualitat espanyola. Aquest dimecres un jutjat de Madrid ha obert diligències contra la dona del president, Begoña Gómez, per possible tràfic d’influències. S’ha acceptat la denúncia del sindicat ‘Manos Limpias‘, estretament vinculat a la ultradreta. El seu líder Miguel Bernad va ser part important del partit franquista Fuerza Nueva de Blas Piñar.

Tal com ha informat el Confidencial aquests dies, està sota investigació la relació de Begoña Gómez amb diverses empreses que van acabar rebent fons o contractes públics.

stats