Política 01/10/2019

El Sipaag debatrà en assemblea general si prenen accions legals per la contractació de càrrecs de relació especial

Un altre dels assumptes a tractar serà canviar els estatuts per adequar-los a la legislació vigent

Ara Andorra
1 min
La junta directiva del Sindicat de Personal Adscrit a l'Administració General (Sipaag) amb el president, Lluís Anguita, al centre. / M. F. (ANA)

Andorra la VellaEl Sindicat de Personal Adscrit a l'Administració General (Sipaag) ha convocat l'assemblea general pel proper dia 10 d'octubre i tindrà com a eix vertebrador el canvi dels estatuts per així adequar-los a la legislació vigent, a més de donar la possibilitat als treballadors interins que s'hi puguin afiliar. Un altre dels punts importants de l'assemblea general serà debatre si es prenen accions legals contra les presumptes irregularitats en la contractació de càrrecs de relació especial per part de l'executiu.

En la darrera assemblea general, que es va celebrar el 25 de gener, es va autoritzar a la junta a treballar en una nova proposta que adaptés el text a les exigències legislatives actuals i que permetés l’accés al sindicat dels treballadors interins. D'altra banda, malgrat que no està previst en els estatuts, s'ha donat un termini fins al 3 d'octubre a la militància perquè hi pugui fer les aportacions i les esmenes pertinents de cara a l'assemblea general.

L'assemblea, que serà oberta a tot el personal de l'administració general perquè els treballadors no afiliats puguin assistir-hi tot i que no tindran vot, es portarà a terme a la sala d'actes de la Llacuna a partir de les sis de la tarda, en primera convocatòria.

stats