Política 28/12/2019

La sostenibilitat, pilar fonamental del nou comú canillenc

Torres ha anunciat una vigilància constant a la gestió de Demòcrates+Independents

Marc R. Fort
1 min
De peu, Francesc Camp, cònsol major de Canillo. / DEMÒCRATES + INDEPENDENTS

Andorra la VellaDemòcrates+Independents de Canillo és la formació que liderarà durant els pròxims quatre anys la parròquia canillenca, amb Francesc Camp i Marc Casal al capdavant, junt amb sis consellers taronges més (Miquel Casal, Begoña Rubio, Cerni Pol, Anna Palmitjavila, Rafel Casal i Elisabeth Font). En acabar els juraments al càrrec, Camp ha manifestat que la sostenibilitat serà el pilar a partir del qual girarà tota la gestió comunal.

A banda de la sostenibilitat mediambiental, també se centraran en l'econòmica, social i turística, perquè tal i com ha explicat el cònsol major "no es pot créixer de manera indefinida". Amb tot, Camp ha garantit treball continuat "perquè la parròquia prosperi i millori".

Per la seva banda, Albert Torres, d'Objectiu Comú, únic partit opositor de Demòcrates en les passades eleccions comunals, ha destacat que representen a més d'un 40% de la població, un fet que "té un pes molt important". Torres, ha explicat que duran a terme una oposició "contundent però constructiva". Ha afegit també que vigilarà de forma constant com avança la renovació del contracte del Palau de Gel, ja que "era una de les principals prioritats del full de ruta de la candidatura".

Torres, ha conclòs descrivint Canillo com una parròquia "diferent", referint-se al fet que el comú, tot i tenir majoria de Demòcrates, "té una oposició que farà propostes i vetllarà pels interessos de tots els canillencs".

stats