Política 25/07/2019

Terceravia demana informació sobre la unitat de radioteràpia

La formació constitueix els comitès parroquials d’Ordino, Encamp, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany

Ara Andorra
1 min
Josep Pintat. / ARXIU

Andorra la VellaEl conseller general de terceravia + Unió Laurediana + Independents, Joan Carles Camp, ha entrat aquest dimarts a la Sindicatura una demanda d’informació al Govern sobre els estudis i projectes relatius a la creació d’una unitat de radioteràpia. L’objectiu d’aquesta demanda és tenir informació esclaridora de manera objectiva i veraç.

D'altra banda, terceravia + Unió Laurediana + Independents ha constituït els comitès parroquials d’Encamp, Ordino, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. D'aquesta manera, la formació política s’estableix, en aquests moments, a cinc parròquies, juntament amb el partit polític Unió Laurediana a Sant Julià de Lòria. Terceravia continua treballant en la formació de comitès en les parròquies de Canillo i la Massana.

Pel que fa als membres del comitè parroquial d'Encamp, la presidència l'ostenta Olga Martínez, la vicepresidència i càrrec de portaveu Íngrid Ruiz i el secretariat Roc Torres. A Ordino, el president i portaveu és Jordi Balsa, la vicepresidenta Noemí Amador i el secretari Xavier Surana. Pel que fa a la capital, Emi Matarrodona és la presidenta, Ildefons Serrano el vicepresident i portaveu i Joan Lluís Alaya el secretari. Finalment, la presidència i càrrec de portaveu provisional d’Escaldes-Engordany l'ostenta Pau Tizón, la vicepresidència David López i el secretariat Daisy Rubia.

stats