Política 04/04/2019

Terceravia incentivarà econòmicament el sector de la construcció

Pubill ha lamentat que el sector estigui “mal percebut per la societat i la classe política

Marc R. Fort
1 min
Josep Pubill, candidat territorial de Terceravia per Escaldes-Engordany. / M. R. F.

Escaldes-EngordanyJosep Pubill, candidat territorial de terceravia per Escaldes-Engordany, ha assegurat que la seva formació política incentivarà econòmicament el sector de la construcció i per això modificarà la Llei del sòl, amb l'objectiu d'augmentar els pisos disponibles en el mercat. "Això crearà molts llocs de treball per a les petites empreses familiars", ha assegurat el candidat escaldenc.

Pubill, ha assegurat que aquestes petites empreses, que en molts casos són subcontractades per altres de molt més grans "veuen amb neguit els problemes de caràcter fiscal, ja que creuen que hauran de pagar impostos sobre els seus beneficis i al mateix temps l’IRPF". Per això, el candidat ha avançat que des de la formació salvaguardaran "el marc fiscal actual, perquè les empreses familiars no estiguin doblement imposades".

Finalment, Pubill ha recordat que la construcció "és un dels sectors econòmics més importants del nostre país i es pot dir que és un pilar de la nostra economia". El candidat ha lamentat que el sector estigui "mal percebut per la societat i la classe política perquè només hi ha la concepció que hi ha grans empreses, encara que realment es tracta d'un teixit empresarial format per petites societats, molt sovint familiars de pocs empleats".

stats