Política 13/12/2019

Terceravia promet transparència a Sant Julià de Lòria

Units pel Canvi incrementarà la freqüència de pas del Quart Bus

Ara Andorra
2 min
El candidat a cònsol major per Terceravia, Josep Majoral. / TERCERAVIA

Sant Julià de LòriaLa candidatura de Terceravia + Unió Laurediana + Independents del comú de Sant Julià de Lòria aposta per un govern "on la transparència i la informació són els pilars que han d'identificar el comú". Així ho ha destacat el cap de llista de la coalició Josep Majoral en el transcurs de la compareixença que ha portat a terme amb els mitjans de comunicació. El mateix Majoral ha explicat que "cal transparència, és dels eixos més rellevants i no es pot treballar amb cap mena d'opacitat".

Josep Majoral ha remarcat que "dins dels punts del programa, hi ha el compromís de fer les reunions de poble periòdiques i fomentar la participació ciutadana". Per mantenir informada a la ciutadania, la formació laurediana vol editar un butlletí trimestral digital que reculli la feina la realitzada. El candidat a cònsol major també ha afirmat que "es publicaran, a través de xarxes i la web del comú, el pressupost".

Terceravia + Unió Laurediana + Independents crearà una plataforma digital que gestioni les incidències de la parròquia. Per la formació és prioritari treballar amb gran respecte pels interessos de tota la ciutadania.

Més freqüència de pas del Quart Bus

La candidatura d'Units pel Canvi a la parròquia de Sant Julià de Lòria vol fomentar el transport públic. És per aquest motiu que proposa "millorar el servei del Quart Bus incrementant la freqüència a un mínim d'un cada hora". Així ho ha explicat el candidat Josep Maria Cucalón, que ocupa la 13a posició de la llista laurediana. A més, per fomentar l'ús d'aquest servei, també es dissenyaran tarifes "especials" de cara a facilitar que els joves i estudiants en facin ús. Es tracta "d'acostumar-nos a agafar el transport públic en comptes d'anar amb el cotxe privat, això farà una Andorra més sostenible", ha defensat Cucalón.

A aquesta mesura, que també s'emmarca en la voluntat de construir ciutats amables i d'estar "al servei de la gent", cal sumar "la revisió de tot el que és la seguretat" en l'àmbit de la mobilitat als quarts. El número 13 d'Units pel Canvi ha explicat que es tracta de senyalitzar més i millor, i fer el necessari per "aportar seguretat al poble".

stats