Terceravia presenta els candidats a la llista parroquial d'Andorra la Vella

Emi Matarrodona: "Protegirem amb eficàcia les nostres muntanyes, l'agricultura i la ramaderia"

La llista territorial d’Andorra la Vella de Terceravia ha presentat aquest dissabte la seva candidatura a la plaça del Consell de la capital. Emi Matarrodona i Joan Antoni Préstamo seran els que encapçalaran la candidatura, mentre que M. del Carmen Bugarin, Guillem Tadeo i Ildefons Serrano Baliño seran els candidats suplentss 

Matarrodona ha definit la terceravia com una plataforma ciutadana preocupada per una Andorra que no funciona. La número 1 de la candidatura, Emi Matarrodona, a afirmat que “ens preocupa força les finances de l’Estat, la situació econòmica de gran part de la ciutadania, així com l’estat en què es troben les arques de la Seguretat Social, entre altres coses”. “Andorra ha de ser creïble —ha continuat Matarrodona—, ens cal seguretat jurídica. Un dels nostres punts forts en la responsabilitat l’eficàcia és la sostenibilitat en tots els àmbits imaginables”.

Els candidats han insistit en què la terceravia “protegirà amb eficàcia la nostra ciutadania, la nostra sobirania, la nostra llengua, la nostra cultura i les nostres muntanyes, l’agricultura i la ramaderia, sense deixar de banda l’evolució de la nostra economia.