Política 11/05/2023

Trobada d'Ensenyat i Codina amb el Tribunal de Comptes i l'Agència de Protecció de Dades

El nou síndic general i la nova subsíndica general han continuat aquest dijous la seva ronda de presentació en el marc del Consell General

ANA
1 min
La trobada del síndic i la subsíndica general amb la cap de l'APDA.

Andorra la VellaEl síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, han continuat aquest dijous la seva ronda de visites oficials de presentació en el marc del Consell General. Aquesta iniciativa té com a objectiu establir i reforçar les relacions institucionals amb organismes clau d'Andorra. Així doncs, durant aquest dijous al matí han mantingut reunions amb el Tribunal de Comptes i l'Agència de Protecció de Dades.

En primer lloc, Ensenyat i Codina s'han reunit amb el president del Tribunal de Comptes, Francesc d'Assís. Durant aquesta trobada matinal, s'ha discutit sobre temes rellevants relacionats amb la transparència i l'eficiència en la gestió dels recursos públics. El síndic general ha reiterat el seu compromís de treballar en col·laboració amb el Tribunal de Comptes per garantir una fiscalització adequada i un control efectiu dels comptes públics.

Seguidament, han mantingut una reunió amb la cap de l'Agència de Protecció de Dades (APDA), Resma Punjavi. Durant aquesta trobada s'ha posat èmfasi en la importància de protegir les dades personals i promoure la privadesa en l'àmbit digital. A més, s'ha presentat el pla estratègic 2023 de l'APDA, que busca reforçar la protecció de les dades i garantir la privadesa dels ciutadans andorrans en l'entorn digital.

stats