Política 04/04/2018

Trobades amb els claustres dels centres educatius per explicar la llei del cos docent

Cinca respon a les crítiques enviades pel SEP i apunta que es pretén acostar-se al conjunt d’ensenyants i rebre les seves inquietuds

Ana
1 min
Una imatge d'arxiu del ministre d'Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, al Consell General. / ARXIU ANA

Andorra la VellaEl ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, acompanyat de la directora general d’Escola Andorrana i Formació Andorrana, Ester Vilarrubla, mantindrà durant les properes dues o tres setmanes un total de vint reunions amb els claustres dels centres educatius per exposar-los el projecte de llei del cos docent. Tal com ha explicat el ministre portaveu, Jordi Cinca, amb aquestes trobades el titular d’Educació vol copsar l’opinió dels mestres sobre aquest text, tal com el mateix ministre va anunciar fa un parell de setmanes. La primera de les reunions ja s'ha celebrat aquest mateix dimecres.

Cinca ha destacat que aquest text es va començar a treballar el 2016 amb el Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP) i amb taules sectorials i que ara la voluntat és “debatre'l per tenir comentaris i suggeriments” del conjunt del cos docent per poder tancar ja de manera definitiva el redactat i, d’aquesta manera, en un mes o mes i mig poder-lo presentar i que així es pugui “aprovar en el transcurs d’aquesta legislatura”. De fet, Cinca ha exposat que el text ja es troba força avançat.

El portaveu de l’executiu també ha posat en relleu que, amb aquestes reunions amb el conjunt dels mestres, més enllà del SEP, no es “deslegitima el sindicat” sinó que el que es pretén és “acostar-se al conjunt d’ensenyants i rebre les seves inquietuds”.

stats