Política 28/11/2019

Unió X Escaldes-Engordany promet dos projectes per atreure el turisme

Martínez-Illescas anuncia que el programa electoral girarà al voltant d'aspectes com l'habitatge o la dinamització de la parròquia

Ara Andorra
1 min
Presentació de la candidatura d'Unió X Escaldes-Engordany. / LIBERALS D'ANDORRA

Andorra la VellaUnió X Escaldes-Engordany (UxEE), coalició que agrupa Liberals d'Andorra, Progressistes-SDP i membres indepenents, ha presentat aquest dimecres la seva candidatura i les principals línies del projecte que volen proposar als electors de la parròquia. El candidat a cònsol major, Higini Martínez-Illescas, ha explicat que el programa electoral està basat en aspectes com l'habitatge, que Illescas considera que requereix d'una major incorporació comunal, o la dinamització de la parròquia. Així, el cap de llista ha avançat que proposaran dos projectes que "faran que els turistes vinguin a la nostra parròquia i al país, tot complementant Caldea", que s'ha de seguir potenciant.

Tal com han explicat a través d'un comunicat, la coalició ha buscat una manera diferent de fer la campanya electoral, que començarà aquest diumenge. Per això, han apostat per vídeos en format 'youtuber', a més d'animacions per "arribar a un públic jove que defuig el típic missatge institucional dels candidats, amb un to divertit i que desperti en aquest col·lectiu l'interès per la política i la situació de la parròquia".

El partit ha recordat que la candidatura està conformada per una llista paritària amb persones procedents de diversos sectors liberals. El número 2 de la candidatura, Jordi Moreno, l’ha descrit com un “equip dinàmic i molt proper al ciutadà”.

stats