Política 24/03/2019

Units pel Progrés: "Nosaltres som els veritables progressistes"

Clavera ha deixat entreveure que té la solució que portaria la llum a la foscor en la qual estan envoltats tots aquells i aquelles que volen accedir a un habitatge digne

Marc R. Fort
2 min
Alfons Clavera enganxa els cartells de la seva candidatura a Escaldes-Engordany. / MARC R. FORT

Escaldes-EngordanyEl bon temps al Principat ha donat la benvinguda al tret de sortida de l'inici de la campanya electoral. L'avinguda del Copríncep de Gaulle, a Escaldes-Engordany, ha estat l'escenari on el cap de llista d'Units pel Progrés i aspirant a cap de Govern, Alfons Clavera, acompanyat de familiars i altres membres del partit i que es defineix com "el veritable progressista", ha enganxat el cartell de la seva candidatura sota el lema: 'El progrés per a tots'.

Clavera, emocionat i orgullós per haver plantat la seva imatge al costat d'una de les avingudes principals d'Andorra, ha volgut deixar ben clar que ells són els que representen "la recuperació del benestar i la justícia social", i també, "la dignitat de les persones". Clavera vol "una Andorra de progrés".

El candidat ha deixat entreveure que té la solució que portaria la llum a la "foscor" en la qual estan envoltats tots aquells i aquelles que volen accedir un habitatge digne, una prova de foc difícil de superar per molts a causa dels desorbitats preus del mercat. Clavera, amb un to enigmàtic i misteriós ha dit: "De mica en mica i durant la campanya electoral, ho anirem desgranant".

Un salari i unes pensions dignes són també un dels punts forts del programa electoral de Clavera. Un sou mínim de 1.400 euros i una pensió pels jubilats de 1.200 euros, aquestes són les xifres que, segons el candidat "tota persona necessita per poder viure en un país com Andorra sense ajuts socials".

Encara hi ha més, ja que Clavera també vol lluitar contra la prohibició que molts llogaters imposen als seus arrendataris en la tinença d'animals domèstics. Per això, des d'Units pel Progrés volen acabar d'una vegada per totes amb aquesta clàusula que "incita a l'abandó dels animals".

stats