Política 23/01/2018

Un 5% de vehicles elèctrics al parc mòbil del comú de la capital

La corporació estrena dos nous turismes endollables amb una inversió de prop de 25.000 euros en cadascun

ARA Andorra
1 min
Un dels turismes elèctrics del comú de la capital. / COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Andorra la VellaEl comú d’Andorra la Vella continua renovant la flota de vehicles i recentment ha estrenat dos turismes elèctrics, que donaran servei als departaments d’Aigües i als manadors. Segons informa la corporació en un comunicat, amb aquests ja són cinc els vehicles verds de què disposa (dos camionetes i tres turismes), el que suposa que el 5% del parc mòbil comunal, integrat per un centenar de vehicles, és endollable.

Aquestes noves adquisicions, amb una inversió de prop de 25.000 euros en cadascun dels turismes, s’emmarquen en la política de sostenibilitat que està duent a terme el comú d’Andorra la Vella, que en els últims dos anys ha anat millorant el parc mòbil per tal d'evitar les emissions contaminants i de potenciar una mobilitat neta.

El conseller de Medi Ambient i Innovació, David Astrié, explica que s’han volgut renovar precisament els vehicles d’aquells departaments que més desplaçaments fan i que d’aquesta manera es “contribueix a millorar la qualitat de l’aire i l'acústica” de la parròquia. “La nostra intenció és d’anar renovant a mitjà termini el parc mòbil seguint criteris de sostenibilitat, ja sigui amb la compra de vehicles elèctrics com de baixes emissions”, conclou Astrié.

stats