Política 26/03/2019

Els veïns contradiuen Miró

Els inquilins no estan d'acord amb la comparativa de preus que va fer el candidat del PS

Joan Ramon Baiges
2 min
Mudança d'un inquilí que deixa el pis a causa de l'increment del lloguer, aquest dilluns / ARA ANDORRA

Andorra la VellaEls veïns de l'edifici de Santa Coloma que van denunciar a l'ARA Andorra l'increment "abusiu" dels preus del lloguer dels pisos per la família Miró han mostrat el seu desacord parcial amb les explicacions que ha donat el candidat del PS a la territorial d'Andorra la Vella.

Joaquim Miró va explicar dilluns en una roda de premsa que els increments no han estat abusius i que feia temps que no s'actualitzaven els lloguers, i també ha fet referència als metres quadrats dels pisos per justificar alguns dels preus.

Els veïns estan d'acord amb una part de la versió però no amb tota. D'una banda, expliquen que Miró s'ha referit als lloguers antics incloent la calefacció i l'aigua mentre que quan ha parlat de l'actualització dels preus no ha sumat aquests conceptes, de manera que es redueix la diferència entre els dos preus. També han precisat que en alguns casos tampoc els metres quadrats d'alguns pisos són exactes, ja que el candidat socialdemòcrata s'ha referit a un pis de 140 metres quadrats que en realitat ocupa una superfície de 110 metres quadrats.

La roda de premsa del polític lligat al PS no ha convençut als veïns d'aquest bloc de Santa Coloma, que continuen indignats i segueixen explicant fets que relacionen Quim Miró amb la gestió dels pisos, tot i que admeten que és cert que la signatura és de la seva germana Nuri i que els contractes continuen a nom del pare (que està ingressat en una residència per a gent gran). Un dels veïns explica una forta discussió dels germans Miró amb un veí "que a punt va estar d'arribar a les mans", i mantenen que encara que la firma és de la germana, l'empresari està molt a sobre de les decisions que es prenen a l'edifici i, de fet, res es fa sense el seu consentiment.

stats