Política 09/04/2019

La victòria a Escaldes-Engordany costa un rapat de cabells

El segon suplent de la coalició socioliberal compleix la promesa feta abans de les eleccions

Ara Andorra
1 min
Instants abans de complir la promesa. / R. G.

Escaldes-EngordanyDiuen que les promeses s'han de complir, però moltes vegades les promeses electorals no s'arriben a materialitzar mai, més aviat al contrari. Però per sorprenent que sigui, un dia després de les eleccions, d'Acord d'Escaldes-Engordany ha complert la primera promesa electoral, malgrat que no estava recollida en el programa. El suplent número dos de la candidatura, el liberal Joan Torra, ha hagut de passat per la perruqueria; va prometre rapar-se els cabells si la coalició socioliberal aconseguia endur-se els dos consellers generals de la parròquia.

Al vídeo, que ha fet públic la número u de la candidatura Rosa Gili, es pot veure a Torra preparat per complir la promesa i una màquina de rapar en mans d'Higini Martínez-Illescas, el conseller de comú liberal que ha substituït Marc Magallón, que va haver de deixar el comú d'Escaldes-Engordany per anar de número dos a la llista de d'Acord.

Abans, el mateix Magallón desitja poder reobrir el compte de d'Acord de cara a les eleccions comunals d'aquest proper desembre.

stats