Política 08/09/2022

Vives considera "calúmnies i difamacions" les acusacions d'haver ocultat casos d'abusos sexuals

El copríncep Episcopal demana el mateix esperit d'unitat al país que quan fa 50 anys es va cremar el Santuari de Meritxell

Lorena Giménez
1 min
Vives durant l'homilia

MeritxellEl Copríncep Episcopal Joan-Enric Vives ha qualificat de “calúmnies” les informacions on se l’acusava d’haver ocultat abans de ser bisbe suposats casos d’abusos sexuals dins de grups afins a l’Església. Vives no ha citat explícitament les acusacions en el seu discurs del Dia de Meritxell, però sí s’ha referit de forma clara amb altres qualificatius com “mentides” i “difamacions”.

Dins del seu discurs, el Copríncep ha fet un llistat dels problemes als quals s’enfronta la societat andorrana com l’habitatge, l’augment del cost de la vida o el canvi climàtic. Vives ha destacat que s’ha de demanar suport a “Déu” per a la seva ajuda en aquests moments complicats per a moltes persones.

El Copríncep ha recordat els 50 anys de l’incendi del Santuari de Meritxell i ha demanat que l’esperit d’unitat al país que va sorgit després del sinistre del 1972 es repeteixi davant els reptes als quals s’ha de fer front.

stats