Política 05/11/2021

Vives rep les cartes credencials de quinze ambaixadors al Palau Episcopal

L'acte de lliurament també ha comptat amb la presència de la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach

ANA
1 min
L'ambaixadora de Gabon, Liliane Massala, entrega les cartes credencials al copríncep.

La Seu d'UrgellEl copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, acompanyat per la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, està duent a terme aquest divendres al Palau Episcopal de la Seu d'Urgell l'acte de rebuda de les cartes credencials de quinze ambaixadors acreditats a Andorra.

En concret, durant la jornada del matí està rebent les cartes de Wendy Ellen Drukier, ambaixadora del Canadà; Robert Krmelj, d'Eslovènia; Liliane Massala, de Gabon; Ricardo Scavone Yegros, de Paraguai; José Luis de Matos Agostinho, d'Angola; Burak Akçapar; de Turquia; Luís Guillermo Plata, de Colòmbia; Phantipha Iamsudha Ekarohit, de Tailàndia; Kshanika Kumari Hirimburegama, d'Sri Lanka, i Aleksey Elenkov Andreev, de Bulgària.

L'ambaixadora del Canadà, Wendy Ellen Drukie, moments posteriors a l'entrega de les cartes credencials al copríncep episcopal, Joan-Enric Vives.
L'ambaixador d'Eslovènia, Robert Krmelj, en la seva arribada al Palau Episcopal.

Per a la jornada d'aquesta tarda està prevista l'arribada de Muhannad Adam, ambaixador de Ghana; Lyra Puišytè Bostroem, ambaixadora de Lituània; Sherii Pohoreltsev, d'Ucraïna; Shujjat Ali Rathore, de Pakistan, i Mohammad Sarwar Mahmood, en representació de Bangladesh.

Després de l'entrega de cadascuna de les cartes, Vives i Ubach han compartit uns minuts amb cadascun dels ambaixadors.

stats