Política 11/04/2023

Vives rep la síndica i subsíndica general per fer balanç de la legislatura

El copríncep els hi ha agraït la seva dedicació i servei al país en aquests darrers anys marcats per condicions difícils a conseqüència de la pandèmia

ANA
1 min
El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, amb la síndica i subsíndica general, Roser Suñé i Meritxell Palmitjavila, al Palau Episcopal.

Andorra la VellaL'arquebisbe d'Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha rebut aquest dimarts la visita de la síndica general, Roser Suñé, i de la subsíndica general, Meritxell Palmitjavila, al Palau Episcopal. Tal com informa el Bisbat d'Urgell, la trobada s'ha dut a terme en el marc de les relacions institucionals entre el copríncep i el Consell General després de finalitzar el mandat.

Així doncs, al llarg de la reunió s'ha fet balanç de la situació institucional, política i social que viu el Principat després de les eleccions generals d'aquest abril i dels reptes pels propers mesos. El copríncep els hi ha agraït la seva dedicació i servei al país en aquests darrers anys marcats per condicions difícils a conseqüència de la pandèmia.

stats