Política 29/11/2023

El vot judicial per a les comunals es podrà exercir entre el dilluns 4 i el dissabte 16

El pròxim diumenge 3 de desembre comença la campanya electoral

ANA
1 min
A partir del dia 4 de desembre i fins al dia 16, es podrà exercir el vot per dipòsit judicial a la Batllia.

Andorra la VellaEl pròxim diumenge 3 de desembre comença la campanya electoral per a les eleccions comunals del 17 de desembre, un període que finalitzarà el divendres 15 a la mitjanit. A partir del dilluns vinent dia 4 i fins al dia 16 es podrà exercir el vot per dipòsit judicial a la Batllia; els dies feiners entre les 9 i les 19 hores, i els dissabtes entre les 9 i les 13 hores.

Tal com va informar el Govern, el divendres passat dia 24 va finalitzar el termini per a la sol·licitud del vot per correu. En total, s’han rebut 397 peticions vàlides d’andorrans que volen exercir el dret a vot a través d’aquesta modalitat que, tal com ja es va fer en les passades eleccions generals, s’obre a qualsevol persona que es troba fora del país el dia de les eleccions. Aquests ciutadans que ja han sol·licitat el material electoral tenen fins al 12 de desembre per enviar el vot.

A títol de recordatori, tota la informació es troba a la pàgina web eleccions.ad, on el dia de les eleccions es podrà seguir la participació horària i també el seguiment de l’escrutini a les diferents parròquies.

A més, s’hi detalla la informació per a les persones amb discapacitat o malaltia greu, que poden utilitzar la delegació de vot o sol·licitar el vot judicial davant el batlle, al seu domicili o centre assistencial. Cal tenir en compte també que les persones amb discapacitat amb greus problemes de mobilitat poden sol·licitar a Tràmits del Govern assistència i transport per anar a exercir el dret de vot al seu col·legi electoral.

stats