Política 27/03/2019

Vox situa com a número dos per Màlaga un exdirectiu de BPA

És administrador únic de Banco de Madrid en representació de l'entitat andorrana

Ara Andorra
1 min
Rubén Manso Olivar en su despacho de Madrid. / DIARIO SUR

MàlagaVox ha situat com a número dos de la candidatura provincial de Màlaga a l'economista Rubén Silvano Manso Olivar, inspector d'Entitats de Crèdit del Banc d'Espanya en excedència.

Manso Olivar, doctor i llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Complutense de Madrid i llicenciat en Dret, és el fundador de l'empresa Mansolivar radicada a Madrid i dedicada a prestar a les entitats una àmplia gamma de serveis financers especialitzats i d'alt valor. La seva inclusió en les llistes obeeix a una imposició de la direcció nacional que encapçala Santiago Abascal, segons han confirmat fonts consultades al Diario Sur de Màlaga.

Segons es recull en el currículum de Rubén Silvano Manso Olivar, penjat a la pàgina web de la seva empresa, en l'empresa privada ha estat president-conseller delegat del subgrup de societats de gestió d'actius (fons d'inversió, de pensions i carteres) del Banca Zaragozano i president-director general d'Eurobank del Mediterranio durant el procés d'intervenció a què va ser sotmesa aquesta entitat per part del Banc d'Espanya. Va ser Soci d'Analistes Financers Internacionals on va desenvolupar la seva tasca com a especialista en normativa de regulació financera. Des del 24 d'abril de 2015 és administrador únic de Banco de Madrid S.A.U. en representació de l'accionista únic Banca Privada d'Andorra (BPA), entitat intervinguda per les autoritats de supervisió financera andorana.

stats