Política 04/02/2023

Xavier Espot, Conxita Marsol, Carles Ensenyat, Raül Ferré, Carol Puig, Gemma Riba i Mònica Bonell formen la llista demòcrata

Territorials: Sandra Codina i Berna Coma a Ordino, Jordi Torres i Maria Martisella a Encamp, Guillem Casal i Jordi Jordana a Canillo, Helena Mas i Joan León a Sant Julià i Marc Magallon número 2 a Escaldes

ARA Andorra
1 min
Congrés fundacional demòcrata el 2011.

Andorra la VellaEls demòcrates ja tenen tancada la llista electoral respecte al que fa a les set primeres posicions que són les corresponen a les set parròquies i als candidats que en cas d'un molt bon resultat dels taronges podrien entrar directament com a consellers.

Espot ha mantingut la tradició de posar un integrant de cada territori en la llista i en ordre que podria representar el nombre d'electors, amb la diferència, en principi, que el primer és d'Escaldes i no d'Andorra la Vella i el quart de la Massana i no de Sant Julià.

El paper de Raül Ferré és clau perquè 'tanca' l'acord amb Ciutadans Compromesos de la Massana que és el gran favorit per aconseguir els dos consellers generals en la circumscripció territorial. Ferré, molt possiblement, passaria a formar part del grup parlamentari massanenc que tindria tres consellers, però vinculats totalment als taronges després de la inclusió de Ferré en les llistes.

En les candidatures territorials estan tancades Sandra Codina i Berna Coma a Ordino, Jordi Torres i Maria Martisella a Encamp, Guillem Casal i Jordi Jordana a Canillo, Helena Mas i Joan León a Sant Julià i a Escaldes i Andorra la Vella encara no està tancat. Marc Magallon, amb el pacte amb Acció, ocuparà el número dos a Escaldes.

stats