Accés a l'aparcament Prat de la Creu-Centre Ciutat per la plaça Rebés

Aquesta serà l'única entrada a la infraestructura durant un termini de tres setmanes

L’accés a l’aparcament Prat de la Creu-Centre Ciutat es farà únicament per la plaça Rebés a partir del dilluns 9 d'abril i durant un termini aproximat de tres setmanes, tal com han informat des del comú d'Andorra la Vella. Aquesta mesura es pren ja que les obres que des de gener s’estan duent a terme a la instal·lació per renovar-hi el paviment obliguen a tancar de manera provisional l’entrada del carrer Prat de la Creu.

A partir de principi de maig, un cop acabin els treballs a la planta baixa, els usuaris amb abonament recuperaran el seu lloc d’estacionament habitual a les plantes -1, -2 i -3 i podran accedir a l’aparcament pel carrer Prat de la Creu. La resta dels conductors hauran de continuar entrant a la instal·lació per la plaça Rebés.

Segons indiquen des de la corporació comunal es preveu que les obres, que avancen al ritme previst, s’enllesteixin a l’octubre. La darrera remodelació important que s’havia fet al paviment del pàrquing, que es va posar en funcionament l’any 1982, es remunta a fa gairebé vint anys. L’aparcament Prat de la Creu-Centre Ciutat ofereix un total de 798 places.