Acord a tres bandes per una nova àrea de repòs a Ansalonga

El conveni també indica que es farà divulgació de la història de l'electricitat a l'antic transformador

Aquest dilluns s'ha signat l'acord a tres bandes, entre el comú d'Ordino, el llevador de Quart i Nord Andorrà que dona llum verda al projecte per recuperar part de la memòria històrica de la parròquia, i la importància de fer arribar l'electricitat als pobles. El cònsol major d'Ordino, Àngel Mortés; el llevador de Quart, Víctor Simonet, i el secretari general de Nord Andorrà, Simó Duró, han signat l'acord.

L'acord també implica que Nord Andorrà cedeix al comú l’edifici conservat de l’antic transformador, situat al camí dels Horts, i al Quart. Els terrenys ocupen una superfície de 215,71 metres quadrats on s’habilitarà una zona de repòs. El comú es compromet a assumir el cost dels treballs del projecte, per l’obra i els treballs de l’electricitat, així com la reforma i l’habilitació de l’edifici.

La companyia elèctrica, per la seva part, es compromet a instal·lar la maquinària d’un antic transformador per ser exposat a l’interior de l’edifici. Els continguts i els panells informatius de la història, el manteniment de la maquinària i part del cost de la producció de l’exposició.