L'aquaparc de l'Estadi Comunal podria complementar l'oferta estival del 2020

Durant aquest mes de juliol s'han venut 4.000 entrades

Una solució d'emergència i ràpida com va ser la col·locació d'inflables, jocs i piscines a l' Estadi Comunal per així tenir una oferta aquàtica pels infants d' Andorra la Vella, ha esdevingut un èxit de participació. Així ho indiquen les 4.000 entrades que s'han venut durant el mes de juliol, fet que fa replantejar aquesta activitat de cara a la temporada estival 2020.

La cònsol major  Conxita Marsol explica que "d'una activitat que vam haver de muntar ràpidament ha sortit una activitat d'èxit que ha tingut molt bona acollida". Aquest fet provoca, segons Marsol, que "ens han demanat que l'estiu vinent, encara que la piscina estigui oberta, puguem mantenir aquesta activitat. Vista la bona acollida, ens ho plantejarem".

Les altes temperatures del mes de juliol, a més del bon servei de monitoratge i la dinamització de l'espai, han ajudat que tan nens com els seus pares hagin mostrat la satisfacció per l'aquaparc de l'Estadi Comunal. "Una instal·lació com l' Estadi Comunal també ajuda a portar a terme una activitat d'aquest tipus", indica Marsol.