Altimir i Babot entren a Principadel

Els inversors andorrans treballen perquè les instal·lacions també puguin acollir festivals com el de Cap Roig

Es desencalla el Principadel. Segons ha confirmat a l'ARA Andorra un dels inversors, part de les famílies Altimir i Babot entraran formalment a la societat que promou la construcció del complex de pàdel i tennis de Santa Coloma, amb la voluntat que les instal·lacions esportives estiguin acabades completament abans que s'acabi aquest any.

L'objectiu principal dels dos nous socis andorrans de Miguel Lao, l'empresari tahitià que va posar en marxa el projecte al setembre de 2017, és que amb la injecció de diners que hi aportaran el projecte es reactivi, després de molts mesos aturat. Un moviment important, especialment per als socis i per tota aquella gent interessada en què el Principadel sigui una realitat.

Segons ha explicat en aquest diari Xavier Altimir, un dels nous socis del projecte i, alhora, president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), serà important, de cara a la projecció del Principadel, que la fase prèvia del World Padel Tour, que torna a Andorra, es pugui disputar a les instal·lacions de Santa Coloma, els dies 20 i 21 d'agost. A partir del dia 22 i fins al 26, però, el torneig es traslladarà al Poliesportiu del Govern.

Sobre la possibilitat que les instal·lacions del Principadel puguin acollir espectacles diversos, com ara concerts de la productora que s'encarrega de l'organització del Festival de música de Cap Roig (Calella de Palafrugell), Altimir ha reconegut que és una proposta en la qual s'està treballant, però que el més important, primer, és enllestir l'equipament. "Sense instal·lacions no hi pot haver cap més altre projecte al darrere", ha insistit el nou inversor. I és que la voluntat és organitzar els màxim d'esdeveniments possibles, per tal de donar rendibilitat a les pistes de joc.