Altimir demana cautela per la intervenció d'Assegurances Generals

Des de l'AAA s'ha plantejat el fet de prendre mesures com a gremi si es tracta d'un cas "molt greu"

Josep Maria Altimir, president de l' Associació d'Assegurances Andorranes (AAA), ha assegurat que "encara és massa aviat per extreure conclusions sobre la intervenció d' Assegurances Generals". Tal com ha explicat Altimir, ja que la companyia investigada no pertany a l'AAA, "no podem prendre mesures en nom de l'associació, però si com a gremi d'assegurances", tot això, tenint en compte que es tracti d'un cas "realment greu".

Pel que fa a la suposada poca liquiditat d'Assegurances Generals, Altimir ha afirmat que "són suposicions", insistint en el fet que "s'ha de tenir paciència i no fer judicis previs fins que es disposi de tota la informació".

Tal com ha informat Andorra Difusió aquesta intervenció ha estat possible perquè des de l' 1 de gener del 2018, l'Autoritat Financera va començar a demanar informació a totes les empreses asseguradores, i en aquest aspecte, s'ha conclòs que l'empresa intervinguda no ha respost de forma "adient", segons l' òrgan regulador. La intervenció es va fer oficial el passat divendres 16 d'agost.