Els 'Ambakua' acomiaden el Jambo Street Music

L'organització ha complert l'objectiu d'internacionalitzar l'esdeveniment

La sisena edició del 'Jambo Street Music' ha conclòs a la plaça Guillemó amb l'actuació del grup 'Ambakua', emmarcada dins del 'Jambo Kids'. Prop de 300 persones entre pares i fills, han pogut gaudir de diverses activitats al ritme de la música. Inflada i rebentada de globus, ruixades d'aigua i un tren humà amb tots els participants han estat alguna d'aquestes. Enguany, un dels principals objectius que s'havia marcat l'organització era esdevenir en "un festival internacional". Per aconseguir-ho, han tingut lloc en els darrers dies actuacions d'artistes tant nacionals com internacionals, i a banda també de gran prestigi, com són Juan Perro, la Fundación Tony Manero i el grup Ominira, que van debutar aquest passat dissabte.

Durant els tres dies del Jambo Street Music Andorra la Vella també han actuat formacions com Four Flags, Mareta Bufona, Omniria, Mireia Clua, Lebreaks, Shuffle Express, Aliena, Els Pali, Jamp, Green note, Los violentos de Kelly, el Sobrino del Diablo amb Xavi García i Lia Sampa, entre d'altres.

Oriol Vilella, organitzador del Jambo, ha valorat la jornada com "històrica", descrivint-la "com la més nombrosa de totes les edicions realitzades". Tot i que és complicat anunciar un nombre de persones, l'organització calcula que aquest Jambo Street Music 2019 ha arreplegat més de 3.000 assistents. De cara a edicions futures, Vilella ha recalcat que "cal consolidar el model i afegir coses noves any rere any"

Tot i que el Jambo ja ha acabat, cal recordar que pròximament, el cap de setmana de Sant Joan, aquesta mateixa plaça acollirà també l'actuació del grup de folk Catfolkin, que seran els encarregats de posar punt final a la Nit del Foc. A les 22.30 hores els carrers del Centre Històric i del barri del Puial seran l'escenari de la cremada, que culminarà amb l'encesa de la foguera a la plaça Guillemó a les 24 hores i el posterior Ball de bruixes amb l'Esbart dansaire de la capital que tancarà la festa amb un concert a la mateixa plaça.