Andbus es planteja dur la concessió de les línies d'autobusos a la justícia

El Govern ha desestimat el recurs que van presentar en desacord amb les puntuacions donades

El Govern ha desestimat el recurs que havia presentat Andbus contra la concessió de les línies de transport públic. Des de la companyia, l’administrador de l’empresa concessionària, Daniel Vinseiro, ha destacat que davant aquesta resposta de l’executiu ara decidiran si van a la justícia.

Cal recordar que des d’Andbus es va presentar un recurs a la concessió que l’executiu va fer de les línies de transport a la Cooperativa Andorrana i Alsa (Coopalsa) i Autocars Nadal i Grup Julià al·legant que el còmput dels punts als diferents apartats que es tenien en compte en el plec de bases no s’havia fet de la manera correcta, és a dir, que “no s’havia seguit el mateix criteri” amb totes les puntuacions, tal com ha assenyalat Vinseiro.

Sense voler entrar al detall dels arguments que els ha donat el Govern per desestimar les seves pretensions, ja que els han d’analitzar detalladament, Vinseiro ha puntualitzat que en la seva resposta l’executiu defensa les puntuacions que es van donar a les diferents empreses que van concorre al concurs.

Cal recordar que l’adjudicació la va fer el mes de maig l’executiu que es trobava en funcions i que les adjudicatàries van resultar Nadal i Grup Julià per a l’L1 i el bus exprés (a Sant Julià de Lòria) i Coopalsa per a la resta.