El comú d'Andorra la Vella aplicarà reajustaments al nou bus comunal

La corporació treballa proactivament per solucionar algunes disfuncions detectades i aplicarà mesures que es comunicaran abans que acabi el mes

El nou servei de bus comunal, que tot just comença a rodar, ha implicat alguns canvis d'itineraris i punts de sortida de les línies, així com un increment de la freqüentació d'usuaris motivada, principalment, pels preus simbòlics dels bitllets i abonaments. Així ho ha comunicat aquest dijous el comú d'Andorra la Vella a través d'un comunicat.

En l'escrit, s'assegura que tant el comú com l'empresa concessionària estan recollint alguns suggeriments i queixes transmeses pels usuaris del bus comunal, unes incidències que ja s'estan analitzant. El comú decidirà els pròxims dies, un cop processi tota la informació de què disposa, quines millores implantarà per satisfer les demandes dels usuaris, com reajustaments horaris i d'itineraris.

Un cop decidides les millores i els reajustaments, el comú els farà públics i es donarà, aleshores, un termini de dos mesos per fer el seguiment exhaustiu i valorar si calen canvis addicionals d'horaris o freqüències de pas.