Andorra la Vella, el destí més segur per anar de vacances

Un cop recopilades les dades d'una enquesta, SafeAround atorga una puntuació de 88,6 sobre 100 a la capital

L'empresa SafeAround ha recopilat les dades d'una enquesta sobre els indrets més perillosos per anar de vacances en família. Entre els aspectes que s'han tingut en compte es troben la seguretat, la taxa de criminalitat, els atacs terroristes, les guerres o, fins i tot, la sinistralitat a les carreteres. En aquest sentit, l'empresa va determinar aquest divendres que Andorra la Vella és l'indret més segur per anar de vacances, ja que ha obtingut una puntuació de 88,6 sobre 100, considerant aquesta última xifra com la ubicació més lliure de problemes i més segura.

Per la seva banda, el destí més perillós és Cracòvia. Amb més de 765.000 habitants, la localitat polonesa ha obtingut una puntuació de zero sobre cent, un fet que ha provocat que SafeAround la consideri com a ciutat "extremadament perillosa".

D'altra banda, en una enquesta separada, l'indret més insegur per a persones que viatgen soles és Veneçuela, segons Wegoplace. El país va registrar una puntuació de 44 en l'índex de llei i ordre i tan sols un nombre molt baix de la població va declarar sentir-se segur en aquest indret.