El comú d'Andorra la Vella inverteix sis milions d'euros a Santa Coloma

La cònsol major d'Andorra la Vella ha inaugurat l'exposició urbana 'La nova Santa Coloma' a la plaça annexa de l'espai Columba

Aquest divendres a la plaça annexa de l'espai Columba, la cònsol major d' Andorra la Vella, Conxita Marsol ha inaugurat l'exposició urbana 'La nova Santa Coloma' on es fa un repàs de l'evolució que ha fet la població en els darrers quatre anys.

En el seu parlament, la cònsol major ha volgut destacar "la gran transformació que ha experimentat Santa Coloma, en els darrers anys, però sobretot ha remarcat la inversió que el comú d'Andorra la Vella ha fet en aquesta zona de la parròquia que puja a sis milions d'euros".

Marsol ha destacat, sobretot, les obres de la separativa que ha tingut un termini d'execució de dos anys dient que "ha sigut una obra llarga que ens garanteix la no inundabilitat de Santa Coloma". Aquesta mateixa obra que té una longitud d'1,4 quilòmetres ha fet que Andorra la Vella i Santa Coloma s'uneixin per un tram de vianants paral·lel al riu. Així ho valorava Marsol: "Les separatives ens han permès fer un passeig entre Santa Coloma i Andorra la Vella de vianants i on cal destacar la cessió de particulars".

La cònsol major d'Andorra la Vella ha fet un repàs de les principals obres que s'han fet a Santa Coloma i també ha volgut fer menció del carrer La Plana explicant que "ha quedat molt ample i ara és, un pas segur sobretot per als escolars, que era una de les meves preocupacions d'ençà que he estat cònsol".

La gran inversió del comú d'Andorra la Vella a Santa Coloma espera, segons la cònsol major, que "permeti tirar endavant, perquè és el pulmó d'Andorra la Vella i el comú hi creu i seguirà treballant".

Reaccions a les paraules de Rossell

D'altra banda, Marsol ha volgut sortir al pas de les declaracions del ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, i ha comentat que "comparteixo el que ha dit el ministre, estic completament d'acord. Potser no cal prohibir taxativament però sí controlar-ho molt i sobretot, la manera de vendre alcohol".

La cònsol major d'Andorra la Vella ha recordat que a la capital, la festa major no compta amb barres al carrer. "A Andorra la Vella no tenim el sistema de barres, són els mateixos bars els que ho han de fer perquè estan autoritzant per fer-ho", ha destacat. Fins i tot, ha afegit Marsol, que "diria que les barres són competència als bars".

Per a aquesta festa major de Santa Coloma, Marsol ha tingut diferents converses amb el grup de joves que serviran a la barra i ha destacat que "han de vigilar amb la venda d'alcohol. Són conscients i confio amb ells perquè no passi res".