Andorra acull un cicle de conferències d'intel·ligència artificial

La primera tindrà lloc el proper dijous dia 28 a Sant Julià de Lòria

L'Auditori Rocafort acollirà el proper dijous dia 28 de març una conferència sobre com aprofitar els avantatges de les noves tecnologies. Serà la primera d'un cicle de ponències que organitza el Grup Pyrénées. La jornada inaugural se centrarà en l'aplicació de la intel·ligència artificial en l'experiència del client.

La tecnologia cognitiva permet que les màquines puguin desenvolupar processos semblants al del pensament humà. També es parlarà sobre com el sector bancari afronta els canvis tecnològics i especialment l'arribada de la 'blockchain'.

La sessió comptarà amba la participació del ministre d'Economia, Competitivitat i Innovació en funcions, Gilbert Saboya, i pel director general d'Andorra Telecom, Jordi Nadal. Hi prendran part, l'expert en màrqueting cognitiu i emocional, Juan Carlos Alcaide, i els representants d'Enzyme Advising Group, Marcus Puigdollers i Alvaro Ortín. Les inscripcions es fan en aquest enllaç:  https://recursos.enzymeadvisinggroup.com/innovation-and-technology_1