Andorra guanya una medalla de bronze en atletisme a Abu Dhabi

En total la delegació andorrana ja suma vuit distintius en els mundials

Agència ANA
1 min
Rubén Prior, un dels guanyadors en la categoria de judo que ha aconseguit guanyar la medalla de plata. / Special Olympics

Abu DhabiLa delegació dels Special Olympics Andorra continua sumant experiència, participació i també medalles en la participació als mundials que s'estan celebrant a Abu Dhabi, als Emirats Àrabs. En la darrera jornada de competició Nelson Gonçalves ha aconseguit guanyar la medalla de bronze en la categoria de 400 metres d'atletisme i s'ha emportat medalla de participació en la categoria d'aixecament de pes, igual que el seu company Sergi Cuberes que, a més, s'ha fet amb la medalla de bronze en la categoria 100 metres. A Bàdminton Sandra Carvalho ha quedat quarta i Nadia Naudi ha quedat en segona posició, obtenint d'aquesta manera la medalla de plata. A bitlles Leticia Jales s'ha endut la medalla de plata, sumant-se així a la d'or que va guanyar Joan Barrera.

A part d'aquestes medalles, fins al moment la categoria de judo és la que n'acumula més amb un total de tres, totes elles de plata i la segueix la natació d'estil lliure 50 metres amb dues medalles, una de bronze i l'altre d'or. La competició compta amb la participació d'un total de vint esportistes andorrans i s'allargarà fins al proper divendres 22 de març moment que es clouran els mundials.