Andrés Iniesta, de visita a Soldeu amb la família

Els seus seguidors li demanen que no es refredi i que no esquiï, per no lesionar-se

Com és habitual, l'hivern andorrà atreu els jugadors del Barça. A futbolistes com Leo Messi, Luis Suárez o Marc Bartra (ara al Betis), que acostumen a fer estada per gaudir de la neu en família, aquest any s'hi ha sumat Andrés Iniesta. Ho ha fet públic ell mateix a través de les xarxes socials aquest dimarts al migdia, publicant un vídeo que mostra el peu de pistes de Soldeu, a Grandvalira, amb les seves pistes Slàlom i Avet en primer terme i amb un bon nombre d'esquiadors dirigint-se al pont. La panoràmica, d'escassos 27 segons, està enregistrada molt probablement des de l'hotel Hermitage, on fan parada moltes estrelles del futbol.

Iniesta explica que està gaudint dels dos dies lliures en família a la muntanya i, tot i que no concreta el lloc on es troba, molts dels seus fans ho han identificat fàcilment. En els missatges, els seguidors li desitgen una bona estada però li demanen que ni es lesioni ni es refredi.

El vídeo d'Iniesta és, sens dubte, una bona manera de promocionar Soldeu, ja que en 3 hores ja acumula més de 50.000 visualitzacions a Facebook i més de 90.000 a Twitter.

El futbolista manxec, de 33 anys, està casat amb Anna Ortiz des del 2012 i tenen dues nenes i un nen. La gran té 6 anys, el mitjà 2 i la tercera encara no ha complert l'any.