Arrenca el muntatge del Cirque du Soleil a l'aparcament del Parc Central

A partir d'aquest diumenge es tancarà l'accés per l'avinguda Tarragona, mentre que pel carrer Pere d'Urg es mantindrà operatiu

Les obres de muntatge de l'escenari i les graderies a l'aparcament del Parc Central, on actuarà el Cirque du Soleil amb l'espectacle 'Rebel' entre el 29 de juny i el 28 de juliol, ja han començat. Per això, el comú d'Andorra la Vella ha informat, mitjançant un comunicat, que a partir d'aquest diumenge ja es tancarà l'accés per l'avinguda Tarragona, mentre que l'accés a través del carrer Pere d'Urg es mantindrà operatiu sempre. 

La majoria de places d'aparcament (420) quedaran inutilitzades mentre durin els treballs de muntatge, assajos, representacions i desmuntatge de la companyia. Durant aquest temps, però, l'aparcament del Parc Central continuarà oferint 120 places d'estacionament. A més, seguiran operatives durant tot el període les 111 places del pàrquing Parc Central 2 i, per tant, la zona quedarà coberta amb 231 zones d'estacionament. 

La previsió és que el 4 d'agost l'aparcament recuperi el funcionament normal i pugui oferir les 540 places habituals, a banda del centenar llarg de l'aparcament Parc Central 2.