Assandca rep 2.000 euros de l'Andorra Park Hotel

La suma és fruit de la col·lecta feta pels treballadors de l'establiment

L' Associació andorrana contra el càncer (Assandca) ha rebut 2.000 euros de l' Andorra Park Hotel. Aquests diners són fruit de la col·lecta que han fet els treballadors de l'establiment hoteler. Així, fa uns mesos, una empleada de l'hotel va demanar als seus companys que fessin un donatiu per ajudar a pagar els tractaments oncològics del fill menor d'un extreballador. Entre tots van recollir aquests 2.000 euros. Es va informar d'això a l'extreballador i aquest va assegurar que no els necessitava i que, en canvi, farien un bon servei a la lluita contra el càncer si fossin lliurats a Assandca.

D'aquesta manera, aquest dijous al migdia, la directora general de l'Andorra Park Hotel, Neus Viu Rebés; el director executiu, Francesc Xavier Alsina Carbonell, i una nodrida representació de treballadors de l'hotel han fet lliurament d'un xec per valor de la quantitat recaptada a Josep Saravia, president de l'Assandca.

Aquesta acció s'emmarca, s'informa a través d'un comunicat, en la nova política de responsabilitat social corporativa de l'hotel, que ja ha col·laborat en altres campanyes solidàries i a favor del medi ambient i que té la intenció "de seguir contribuint en diferents causes de manera continuada".