Atracament a punta de pistola en una perfumeria del Pas

Robatori en dos caixers de la mateixa població per valor de 150.000 euros durant el pont de la Puríssima

Diumenge va se un dia de dura feina per a la policia. El mateix dia que des de Catalunya arribava la informació de la detenció a Sant Julià del perillós delinqüent conegut com a 'Rambo de la Cerdanya', a la nit, concretament a les 20 hores, un home entrava armat en una perfumeria del Pas de la Casa i sota amenaça amb una pistola va exigir la recaptació que hi havia a la caixa i que les empleades, evidentment, van entregar.

Poca cosa més se sap d'aquest succés tan poc habitual a Andora. De fet aquest rotatiu va ser informat per una font dilluns al matí dels fets, però la policia no ho va confirmar quan aquest mitjà va intentar confirmar l'atracament.

El malestar dels veïns del Pas s'ha intensificat aquests dies per la poca presència policial i per falta d'informació d'un poble dedicat al comerç i que sap que almenys un atracador -hi ha qui parla d'un 'soci'- està per localitzar i lliure.

Tampoc ha estat possible esbrinar la quantitat sostreta davant del silenci policial. 

D'altra banda, segons informa ATV, la policia investiga el robatori en dos caixers automàtics del Pas de la Casa durant el pont de la Puríssima amb un botí que podria ser d'uns 150.000 euros. Els robatoris van tenir lloc de nit i haurien estat comesos per una sola persona. La forma en què va aconseguir 'buidar' els caixers i la rapidesa de les accions estableix una de les línies d'investigació, que apunta que podria tenir experiència en sistemes de seguretat relacionats amb els caixers.

La policia no descarta que el lladre sigui membre d'una banda que a l'abril va robar en caixers situats en diversos punts del país, segons ATV.