Avís de fortes tempestes aquest dijous al vespre

El Servei Metereològic avisa que les intensitats poden ser de 10 mm en 30 minuts

El Servei Metereològic  ha  activitat  l'alerta groga  davant  la previsió de fortes tempestes  aquest dijous al vespre . Segons informa a través de les xarxes socials, les intensitats poden ser de 10 mm en 30 minuts, un  període  curt però de gran intensitat amb les precipitacions.

El mateix avís fa el Servei de  Meteorologia  de  Catalunya , que repeteix les  mateixes  dades i alerta que es poden acompanyar de calamarsa.

Les pluges poden ser un aliat de la revetlla de Sant Joan, ja que davant del risc d'incendis el comú d'Andorra la Vella ha decidit clausurar cautelarment el berenador de la Comella així com prohibir l’encesa de focs a la muntanya. Les fogueres i el llençament de petards es podran fer amb normalitat al centre urbà, però extremant totes les precaucions. El que sí que s'ha prohibit, tant a la muntanya com al centre, és poder tirar coets que s'enlairin per evitar possibles riscos a la muntanya. Algunes d’aquestes mesures cautelars s’aixecaran quan des de Protecció Civil s’informi que el risc d’incendi és nul.