El BC MoraBanc Andorra dona 10.000 euros a Unicef

Ambdues parts renoven la seva col·laboració i ja pensen en les accions solidàries d'aquesta temporada

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra ha fet entrega a Unicef Andorra del donatiu aconseguit gràcies a totes les accions solidàries organitzades durant la passada temporada i que sumen 10.000 euros. Cal recordar que ambdues parts van arribar a un acord de col·laboració l’octubre de 2015. L'acció principal, i que és la base d’aquesta aliança, és que el logotip d’Unicef sigui present a les samarretes d’escalfament de l’equip. Ambdues parts han renovat un any més l'acord.

Els 10.000 euros recaptats s’han aconseguit gràcies a accions com el partit Champions for Unicef, que van jugar polítics, periodistes i representants de la societat andorrana contra el BCA i esportistes d’altres modalitats; la venda de marxandatge; la recaptació íntegra del partit de la Lliga Endesa entre el MoraBanc Andorra i el Divina Seguros Joventut de Badalona i la venda de la tercera edició del llibre ‘El joc que estimem’.

Des de l’ONG destaquen que aquests diners es destinaran al projecte de Bhutan per millorar l’accés a una educació inclusiva de qualitat als infants amb discapacitat.

Tant des de l’Unicef Andorra com des del Bàsquet Club MoraBanc Andorra ja pensen en les accions solidàries que es poden desenvolupar al llarg de la temporada 2018-2019. Des de l’ONG destaquen que la capacitat de mobilització de gent que té el bàsquet els serveix en la seva feina de sensibilització i informació sobre les accions que duen a terme.