Vallnord tanca el pont de la Puríssima amb xifres rècord

Més de 29.000 persones han passat per les estacions de la Massana i Ordino

Vallnord han arrencat la temporada d'hivern 2017-2018 amb força. Més de 29.000 persones han passat per les estacions d'esquí de la Massana i Ordino durant aquest dies del pont de la Puríssima, les millors dades dels darrers anys. Els esquiadors que s'hi han acostat han pogut gaudir d'un 75% de les pistes, amb un 90% de connexions mecàniques a la seva disposició. A més, les últimes precipitacions de neu han acumulat fins a 80 centímetres de neu fresca.

L'estació de Vallnord-Pal Arinsal ha finalitzat el pont amb la visita de més de 18.000 persones. Des de dilluns fins aquest diumenge, el domini ha rebut una mitjana de prop de 3.000 esquiadors diaris, que a banda de gaudir a les pistes també han aprofitat les diverses propostes d'oci i gastronomia que s'han inaugurat aquest hivern, com les excursions amb moto de neu i la tirolina de 340 metres de la Caubella, o els nous restaurants del nou edifici de serveis del Coll de la Botella.

Pel que fa a Vallnord-Ordino Arcalís, ha acomiadat la millor setmana de la Puríssima dels darrers sis anys, augmentant un 30% el nombre de visitants respecte el pont de 2016. Així, les pistes ordinenques donen el tret de sortida a la temporada amb xifres rècord, havent rebut 11.000 visitants des de dilluns. A diferència de fa un any, Ordino Arcalís ja ha rebut un 20% més d'esquiadors, el que representa un 17% més d'ingressos acumulats que en la mateixa etapa inicial de la temporada passada.

Després d'aquests dies, doncs, i amb la previsió de nevades imminents que permetran millorar les condicions del terreny, Vallnord afronta aquestes properes setmanes fins a les festes de Nadal amb molt bones perspectives i amb la voluntat d'anar augmentant el nombre d'instal·lacions obertes, fins arribar al funcionament complet.